Фолк певицата Емилия отново е жертва на домашно насилие от страна на Коко Динев. И се опитва да прикрие синините по тялото си с плътни и затворени дрехи.

Колежки на певицата съчувствено коментират, че вероятно половинката на бизнесмена е отнесла поредната порция пердах от него. Повод за тревожните слухове по неин адрес станаха затворените тоалети при последните участия на фолк дивата.

Изпълнителката упорито крие тялото си при последните си участия и публични изяви. Облечена е плътно от глава до пети и не оставя на показ и сантиметър от тялото си.

Преди инцидента Емилия често провокираше с по-разголени тоалети. Певицата почти непрекъснато залагаше на дълбоки деколтета и къси роклички. Сега обаче въпреки жегите залага на дебели черни чорапогащници под полите, блузи с дълги ръкави и дори дънки в комплект със затворени ризи.

„Явно Коко пак я е налагал, защото не спира да коментира връзката им по медиите и отношенията й с бившата му Анелия и затова си крие синините” - коментират колежки на Емилия. „Толкова облечена не сме я виждали дори през зимата”, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.

Поредният скандал между Коко и Емилия, според запознати, се разиграл след като певицата разбрала, че бизнесменът се е изръсил с 25 бона, за да купи подарък за рождения ден на бившата си жена Анелия.

Блондинката буквално изпаднала в истерия, разбирайки за луксозния часовник от бяло злато, инкрустиран с диаманти, с който се обзавела съперницата й, твърди lifestyle.bg. И вдигнала жесток скандал на бизнесмена, искайки му обяснение за щедрия жест към бившата му съпруга.

Коко Динев обаче не само, че не се трогнал от яда на настоящата си половинка, ами се ядосал, че му държи сметка. Това го накарало за втори път да си изпусне нервите и да посегне на нежната певица, твърдят близки до двойката.

*Емилия и Коко