Бизнесменът Константин Динев разкри пред БЛИЦ първи подробности за четвъртото си дете, което проплака в късните часове на сряда. Hotnews.bg първи съобщи, че бившият на Анелия и Емилия чака пореден наследник. "Роди ми се момиченце, което с половинката ми ще кръстим на едно от най-хубавите български имена", заяви пред Коко Динев, който отпразнува радостното събитие с купон в хитовото заведение "Кошарите".

"Момиченцето ми се роди в Майчин дом. Използвам случая чрез вашата медия да поздравя и да благодаря много на екипа, който участва в израждането. Детето се роди 3.960 килограма. Това е третата ми дъщеря, а освен това имам и момче", каза пред БЛИЦ Динев, който е щастливо влюбен в половинката си. Красавицата до милионера е завършила естрадно пеене, разкри Lupa.bg.

Младата изгора на предприемача, набеден за „сериен осеменител на фолкпевици” обаче се заканила, че никога няма да пропее чалга, каквото правят предишните му жени – Емилия и Анелия.

До момента Коко Динев има три деца – 15-годишната Ивона от връзката му с Анелия, а от Емилия - син и дъщеря – Иван и Мира