От около година в живота на Коко Каменаров има нова жена потвърди и вестник "Галерия" информацията на "Уикенд" от преди седмици. Това е Михаела Калайджиева, близначка на Гергана Паси и шеф в Теленор. През 2014 година тя роди син на известния бизнесмен Борислав Дионисиев. Именно тя е в основата на раздялата му с Радина Червенова. Бившата ТВ водеща била тази, която го посъветвала да прецени с коя от двете е по-щастлив. Техни близки твърдят, че инициативата за раздялата е нейна. Двамата с Каменаров са запазили нормални отношения и продължават да се чуват.

Любовта между двамата беше една от най-здравите и те бяха сочени за идеална двойка. Запознават се в края на 80-те години, когато имат по един брак зад гърба си. Отглеждаха общо 4 деца - две от първия брак на водещата, дъщерята на Коко от Камелия Станчева и общата си дъщеря Анастасия. Всички те вече са пораснали.

Най-голямата й дъщеря Десислава живее със семейството си в Швейцария и именно при нея отишла Радина след раздялата с Каменаров. В момента водещата пише и книга, но не е ясно с какъв сюжет. Близките й не допускат да става въпрос за автобиография, но предполагат, че творбата без съмнение ще разкрие неподозирания й писателски талант, пише Галерия. 

снимка:фейсбук коко каменаров