Коко Каменаров и Радина Червенова отново са разделени и не живеят заедно. "Отказвам да говоря! С Коко си говорете, оставете ме", лаконично коментира пред "Галерия" Радина. Той пък така и не си вдига телефона. Каменаров се е върнал при близначката на Гергана Паси - Михаела Калайджиева, с която живее в къща в Панчарево, а Радина е останала в семейния им апартамент в Лозенец.

Радина и Коко се разделиха най-изненадващото в началото на миналата година заради него в забежката му с бизнесдамата, която е шеф на „Теленор“, а през 2014 година роди син на бизнесмена Борислав Дионисиев. Коко и Михаела поддръжка извънбрачна паралелна връзка поне година, дори не се криели и неведнъж били забелязвани в романтични ресторанти хваната за ръце.

Радина се затваря очите дълго време, но в началото на годината посъветвала Коко да прецени с кого би се чувствал истински щастлив. Събрала си багажа и заминала при дъщеря си Десислава в Швейцария. По време на раздялата двамата запазили добрия тон и продължавали да се чуват по телефона. Бившият шеф на БНТ направил няколко опита да си я върне, докато най-накрая не заминал при нея, за да и поиска да й поиска прошка лично.

Той дал дума че връзката му с Михаела Калайджиева вече е в миналото, и признал, че докато са били разделени, осъзнал, че Радина е неговата голяма любов. Затова и бившата водеща на „По света и у нас“ решила да му даде последен шанс и да си затвори очите за забежката. Двамата се събрали в началото на юни миналата година, но за кратко.