През последната седмица на юни FilmBox ще предложи на зрителите биографичен филм за един от най-известните модни дизайнери – Габриел „Коко“ Шанел. Българската публика може да надникне в живота на Коко и да разбере повече за нея на 24 юни, от 20:10 часа само по FilmBox Extra HD.

Какво е бъдещето на Chanel?

Както подсказва и самото заглавие, филмът „Коко преди Шанел“ разказва за пътя на Габриел към превръщането ѝ в Коко Шанел – олицетворение на модерната, елегантна жена и вечен символ за успех, свобода и стил. Габриел (Одри Тоту) и сестра ѝ Адриан (Мари Гилен) имат неприятно детство, a след смъртта на майка им, баща им ги изоставя във френско сиропиталище. След като никой не потърсва сестрите, те започват да работят в провинциален бар. Именно там Габриел си спечелва и прозвището „Коко“, което идва от песента, която пее със сестра си всяка вечер. В бара тя среща Етиен Балсан (Беноа Полвоорд), богат мъж, който я представя пред френското общество и ѝ дава шанс да развие дарбата си на дизайнер на шапки. Така започва историята на един от най-популярните дизайнери в историята. Всички любители на модата могат да гледат тази невероятна история на 24 юни (понеделник) от 20:10 часа по FilmBox Extra HD.

Versace връщат прашките на показ

FilmBox постоянно добавя нови и вълнуващи филми към своята програма. Зрителите могат да се насладят на редица интересни продукции в различни жанрове както по филмовите, така и по тематичните канали на FilmBox.