Хазартният и хотелиерски бос Коко Динев е внедрил в бизнеса си своята половинка Емилия и е само въпрос на време тя да придобие равни права с бащата на детето си в собствената му империя.

Това била една от причините чалга дивата да разреди участията си, което породи съмнения, че е в зловещ конфликт с продуцентите си от „Пайнер”.

От дни върви слух, че Емилия е подготвила своето бягство от компанията на Митко Пайнера. Блондинката повече не можела да търпи ''слагачеството'' на някои свои колежки, които по подозрителни причини се лансират повече, отколкото други. Освен това Емилия негодувала и от високия процент, който продуцентът „лапал” от участия й и „жълтите стотинки”, оставащи за нея, пише в. "Уикенд", цитира hotarena.net.

Изброеното обаче било далеч от истината, твърдят хора от най-близкото обкръжение на Емилия. Тя сама поискала от Пайнера да редуцира участията и до 2 две на седмица, тъй като не смогвала хем да пее, хем да върти бизнеса на Коко, хем и да гледа наследника им Иван.



От няколко месеца Динев ангажирал половинката си с голяма част от своите дела, тъй като той като отколешен футболен бос искал да се съсредоточи върху управлението си на„Локомотив” (Пловдив).

Не Коко, а Емилия всъщност била биг шефката на хотела в Сандански и казиното на Кулата. „Тя се разпорежда с всичко и то доста умело. Поръчва мебели, консумативи за хотела, следи доставките, контролира персонала. Въобще става за мениджър“, хвалят шефката си служители на Коко Динев.

Емилия оставила на заден план певческата си кариера и заради детето си. Звездата отказвала всичките предложения на близки и роднини да бъдат детегледачки на 5-годишния Иван, дори от скоро освободила и майка си от този ангажимент.

„Сутрин става в 7 ч., за да води сина си на детска градина, после пак тя го прибира. Малкият Иванчо и бизнесът на Коко сега са й приоритет”, казват още близките на чалга дивата.