На автомобилния салон в Париж бяха избрани най-добрите коли за нежния пол, съобщават организаторите на шоуто. Жури от 20 журналистки определи Range Rover Evoque за най-доброто возило за жени и то със значителна разлика от следващите в класацията.

Именно такъв модел е автомобилът на родната фолк звезда Алисия. Возилото е по дизайн на Виктория Бекъм, към която Алисия отдавна не крие симпатиите си и не веднъж й е подражавала, пише lifestyle.bg.

Второто място остана за BMW 3-та серия, а третото - за Audi Q3. При спортните автомобили безспорни лидери бяха три марки - Porsche 911, Jaguar XKR и Mercedes Benz SLK. За семейството най-добри варианти са BMW 3-й серии, Ford Focus и Audi Q3, смятат дамите-журналистки.

Лидерът в женските автопредпочитания Range Rover Evoque е в производство от юли 2011 година.Благодарение на интересния и впечатляващ дизайн и привлекателната цена, той бързо доби популярност на европейските пазари. първата му награда бе в класацията Автомобил на годината 2011 в раздела "Най-добър дизайн".