Цветанка Ризова е поредната пострадала от яката градушка, която удари София във вторник.

Колата на водещата на „Лице в лице” по Би Ти Ви буквално била смазана от ледените късове и останала без преден прозорец, със счупени огледала и многобройни дупки по покрива, капака и вратите.

В този вид нямало как автомобилът да се кара и се наложило журналистката веднага да остави новия си „Ситроен” С3 в лицензиран сервиз за ремонт.

Поправката обаче щяла да отнеме поне две седмици. Дотогава, за да се придвижва из София, водещата ползва „Фолксваген”, по-популярен като „костенурка”, видя папарак. Стилната журналистка опитала да се придвижва с таксита из столицата, но се изнервила от неприветливите шофьори и мръсните им коли и затова спешно потърсила резервен вариант. За щастие семейна приятелка кътала костенурката и предложила да й услужи, докато нейният Ситроен бъде поправен. Фолксфагенът също бил пострадал от градушката. Както е видно от папарашките снимки той е със строшени стопове и множество дупки, но поне има стъкла и огледала.



От днес Ризова паркира пред Би Ти Ви симпатичната малка кола, с която не остава незабелязана по улиците. Водещата я шофира доста умело и изглежда няма против, че возилото е по-старо от нейното. Липсата на екстри обаче й създава проблем. След като слезе от колата, журналистката направо тръгна да влиза в сградата на Би Ти Ви, забравяйки да заключи, тъй като нейният Ситроен е с карта и не е нужно да натиска копчета – когато се отдалечи, возилото се заключва само. Костенурката обаче няма подобни глезотии и се наложи Ризова да се върне и да ползва ключа.

Източник и снимки: Pik.bg