Дните преди Коледа са особено вълнуващи с празничната украса в градовете, с многобройните светлини и блестящи витрини.

Те са изпъстрени и с много музика, настроение и емоции, а точно такава емоция, хубава музика и незабравими моменти ще остави за дълго големият български концерт в английската столица Лондон.

Телевизия “Планета HD” подготви музикален филм от поредицата “Песен без граници”, с който отразява гостуването на пет от водещите имена на музикална компания “Пайнер” – Ивана, Глория, Преслава, Борис Дали и Галин в Лондон.

В него звездите на музикалната медия споделят вълненията си от срещата си със сънародниците ни, мисли за музиката и какви са тенденциите в поп фолка. Не са пропуснати и гостите на концерта, които не крият възхищението си от срещата с родните знаменитости. А за спектакъла, посветен на 14-ия рожден ден на телевизия “Планета”, в Лондон бяха пристигнали почитатели от цяла Великобритания, дори и от Германия.

Защо в чужбина се пеят повече народни песни и кои мелодии най-силно вълнуват българите зад граница, ще научите ако гледате филма “Предколедно в Лондон”, включен в празничната Коледно-Новогодишна програма на “Планета” и “Планета HD”.