Фолк певицата Андреа проговори за хонорарите на някои от чалга звездите.

Изпълнителката заяви, че е направо абсурдно повечето от тях да вземат високите хонорари, които им се приписват, разбра HotArena.net.

Така например според Андреа не е възможно Преслава да вземе хонорар от 40-50 бона за участие. Говореше се, че певицата е вдигнала тарифата за участията си във Велинград.

За разлика от нея фолк певицата Галена ще остане без хонорар за тази Нова година. Изпълнителката ще пее в заведението на мъжа си в Арбанаси и няма да получава възнаграждение за това.

Примата на фолк Глория пък се надява да си тръгне с минимум 15 бона от концерт. Обичайно, изпълнителката взима по 3 - 4000 на участие, но при добра съвместна работа с организаторите прави и отстъпки.

Колежката й Ивана обичайно взима по 5 000 лева, но по празниците сумата е двойна. В заведенията обаче с охота плащат исканата сума, без да се оплакват – още повече, че певицата върви с цял бенд, който също влиза в цената.

Фолк певицата Анелия от друга страна няма да се ограничи с една изява. Изпълнителката ще посрещне Нова година в Правец, след което ще забавлява гостите в друг изискан хотел.

Обичайно фолк звездата прибира по 3 000 за участие, но се говори, че сега ще си тръгне със солидна печалба.

Колежката й Мария обаче няма да прибере никакви пари по празниците. Миньончето на фолка и на Коледа и на Нова година няма да работи по настояване на Гущеров. Който предпочита половинката му да празнува с него, вместо да обикаля по участия, пишат от „България днес“.