Целият телевизионен свят обяви война на Ани Салич.

Тя бе обявена от гилдията за предателка още след като избяга от Би Ти Ви в Нова и по този начин заличи годините, изкарани в телевизията, която я издигна на върха.Срещу Салич бе нанесен нов удар. Продуцентът Денис Ризов заклейми официално като чиста кражба и плагиатството първото предаване на блондинката „Извън новините" .

Причината е, че шоуто е компилация от утвърденото по Би Ти Ви „Търси се" и неизлъченото риалити „Свързани", продуцирано от „Супернова медия". Водещите на „Търси се" Нели Хаджийска и Меги Димчева, излязоха с официална позиция за копираното шоу на Ани.

*Меги и Нели

„След като изгледахме първия брой на предаването „Извън новините" с Ани Салич, излъчено по Нова телевизия, бихме искали да заявим, че предположенията ни, че основната идея е взаимствана от нашето предаване „Търси се", се сбъднаха. Вече 6-а година се влагаме със сърце и душа, за да разкрием за зрителите невидимата човешка страна на най-популярните личности", заявяват от „Търси се".

„Много предавания се опитваха през годините да вкарват елементи от нашето предаване, да правят „мини" „Търси се" и да спират дотам. Сега гледахме час и половина дълъг и протяжен опит да ни имитират, но без душа, без искреното любопитство към госта. Ние усещаме гостите си благодарение на това, че лично се срещаме с близките хора и всеки творчески момент от предаването минава през нас, а не през огромен екип", казват водещите на ток шоуто Нели Хаджийска и Меги Димчева.

Гневни коментари по адрес на Салич се чуват и от други представители на телевизията. Миа Сантова също публично изрази разочарованието си. „Още една Опра Уинфри... Тъжен смях", написа журналистката.

*Ани Салич в ''Извън новините''

Колеги на Салич от Би Ти Ви коментират, че ТВ водещата се е надула зверски и се държи отвратително към своя екип. Тя ги обидила жестоко, когато навръх рождения си ден на 22 април, не занесла и една кутия бонбони, за да ги почерпи. Това вбеси целия нюзрум, тъй като колегите й си направили труда да съберат пари и да й купят подарък, за да я изненадат. Ани Салич обаче не оценила жеста им изобщо. Оттам насетне непоносимостта към нея нараснала неимоверно и почти никой не искал да разговаря с нея. Колегите й я подминават като малка гара, а единственият, който й обръща внимание, е екранният й партньор Ники Дойнов.