Някои от непоказаните проекти на британския дизайнер Александър Маккуин ще бъдат представени през следващите няколко месеца, пишат испански медии.

Преди малко повече от месец светът на модата си каза последно сбогом с талантливия дизайнер Александър Маккуин. Модни дизайнери и стилисти, топ модели и известни личности от цял свят се разделиха с творческия гении на века.

Въпреки това някои от неговите недовършени проекти все още не са видели бял свят, а един от тях, може би най-очакваният, е колекцията от бельо за мъже, която бе планирана да излезе през 2010 г.

Сега стана ясно, че моделите ще бъдат представени пред обществеността през юни тази година. Колекцията включва както боксерки, тип къси панталонки и класически слипове, най-евтините от които са с цена от 40 евро, така и копринени пижами, за които любителите на модата трябва да са готови да платят до 400 евро.

В моделите са включени и малка колекция от бански костюми. Всички предложения ще бъдат достъпни в онлайн магазините и международните бутици, съобщава БГНЕС.