Носителката на титлата "Мис България 2001" Ивайла Бакалова се прости със скъпарски обувки по време на последната вечер от Sofia fashion week, пише "Телеграф".

Моделката броила над 2 бона за чепиците, които били нагло задигнати от нейна колежка, докато Ивайла се изявявала на сцената.

Хубавицата оставила личните си обувки в съблекалнята, където всички манекенки сменяли тоалети за дефилетата. Докато обаче била на сцената, някоя от останалите манекенки се оказала доста ловка в ръцете и оценила подобаващо скъпите чепици на Бакалова, като решила да си ги прибере за себе си. Ивайла буквално побеснявал и крещяла из цялата съблекалня. "Беснееше много, обиждаше на крадли", разкрива свидетелка на случката.

След нападките на Ивайла доста от колежките ѝ останали силно възмутени, като хора от екипа споделят, че по всяка вероятност някоя от младите моделки, които тепърва прохождат, се е полакомила от скъпите обувки и е решила да се натъкми с тях по втория начин. След като чепиците не бяха върнати, Бакалова напуснала терена бясна, като не спирала да сипе обиди за останалите момичета.