Фолк дивата Преслава няма записано нито едно самостоятелно парче това лято. Причината е, че всичките й колежки я изнудват за съвместни проекти с нея.

Дует след дует записва Преслава от началото на лятото и не й остава време да направи свое собствено парче.

„Феновете ми ще решат, че не мога да пея сама”, шегува се по този повод певицата. Въпреки това не спира да отказва на колегите си.

Всичките й колежки в „Пайнер” напират да правят съвместни проекти с нея и буквално я изнудват, докато не се съгласи. Чалга звездата е една от малкото певици, които не участват във фолк интригите, и държи да е в добри отношения с всички от бранша.

За това и няма как да откаже, когато колега настоява да запишат обща песен. Тя вече има дуети с повечето изпълнители от „Пайнер”, а с някои и повтаря.

Сега й предстои да запише още две общи песни – с Анелия и Емилия. Новината за дуетите й с тях пък предизвика доста коментари в гилдията, защото и двете не са сред близките дружки на Преслава.

С жената на Коко Динев чалга звездата дори бе в конфликт, заради слуховете, че е любовница на бизнесмена, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.