Колин е от онези актьори, които разтуптяват не едно и две нежни сърца, особено с някои от ролите си. Както често се оказва, обаче, екранните образи много се разминават с действителността.

Ирландският актьор, чиято последна роля е на татуиран руснак във филма „The Way Back” – призна, че въпреки имиджа на лошо момче, не е най-смелият човек на света, съобщава ladyzone.bg

И ако сте си мислели, че Брад Пит, Джони Деп или... Колин Фарел, са истински мъжаги, чуйте това:

„Ако трябва да бъда честен, аз съм си един голям бъзльо. Хич не си падам по паяците или изобщо по каквито и да било насекоми. Не бих могъл да харесвам същество с повече от четири крака. Ставам подозрителен.” - споделя Фарел.

И добавя: „Но нямам нищо против змиите. Не би ми харесало да си увия една около врата или нещо подобно, но не ми пречат толкова много.”

Е, макар и да скача върху столче, когато по пода пропълзи паяк, в новия си филм Колин играе съвсем различен човек.

В "The Way Back" той си партнира с Ед Харис, Джим Стъргес и младата Сийрша Роунан. Лентата е базирана на истинска история за войници, избягали от сибирски наказателен лагер ГУЛАГ през 1940 и издържали преход от около 6000 км, за да достигнат до свободата в Индия.

Колин споделя, че е възхитен от твърдостта на героя си, защото самият той не би се поколебал да яде човешко месо ако попадне в същата в ситуация.
На въпроса кой от партньорите си във филма би изял, Фарел се шегува: „Вероятно бих избрал Сийрша, защото жените са по-крехки от мъжете. Не казвам, че не са силни, но това е друг вид крехкост. Така че, да, трябва да е тя.”