Тази вечер Андреа гостува в "Горещо".

Певицата ще коментира успеха на приятеля си Кубрат Пулев. Преди близо месец Кобрата стана интерконтинентален шампион в тежката категория на Международната Боксова Федерация. Това е огромен успех, защото България за първи път има шампион по бокс при професионалистите в тежка категория.

"Въпреки че е много добър, аз лично не гледах мача - стоях с гръб към телевизора. Обикалях в кръг и слушах - не смеех да гледам... Ако ме бият мене, сигурно ще ми е много по-лесно... Много е трудно да гледаш човека, когото обичаш на такова място и знаеш, че е важно мястото - не е само до боя - знаеш, че е важно да победи! Пък и когато започнат да се правят някакви тарикатски номера отсреща или нещо такова, аз изпадам в страшни емоции - крещя! Съседите щяха да ме изгонят" - казва Андреа и добавя:

"Аз съм много горда с него - все пак той не го прави това от вчера. От самото начало, когато съм тръгнала с него, съм била наясно, че това е неговият спорт!"

Зрителите ще видят също как Андреа коментира връзката си с един жълт папарашки сайт, снимката си върху "Учебник по евтина проституция", отсъствието си от сватбата на Валери и Николета, отношенията си със Златка, Алисия, Емилия и дуета си с Анелия.

Може да гледате Андреа в "Горещо", тази вечер от 22:30 часа по Нова телевизия.