Бивш комарджия, лекувал зависимостта си към заровете, учител по география, собственичка на салон за акупунктура и човек, живял в продължение на месеци само на боб заради беднотия – това са част от героите, които ще премерят сили зад печката във втория сезон на MasterChef.

И ако миналата година мъжката част от аудиторията въздишаше при вида на сладкарката Стефи, притежателка на най-гъвкавото дупе във видеото към „Видимо доволни“ на Криско и Мария Илиева, то сега в кулинарното състезание ще се включи и носителка на титлата „Мис Бикини“.

„В първия сезон участниците бяха дошли, за да се забавляват и да пробват себе си, но в предстоящите епизоди ще видите, че амбицията е водеща. Нивото на непрофесионалните готвачи е много високо, а конкуренцията е просто убийствена“, сподели шеф Виктор Ангелов.

Сред влизащите в битка за титлата MasterChef на България и чек за 100 000 лв. е полицайка от ГДБОП, която е и шампион по стрелба, както и българка, чийто постоянен адрес в момента е в Испания. Колко строги, но справедливи в оценките си ще бъдат шеф Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев ще разберем от 1 март, от понеделник до сряда по bTV.