Любо Нейков и Евтим Милошев прибират поредния беглец от Трифонов в екипа на „Комиците”

Най-големият шоумен в България Слави Трифонов за пореден път може да загуби ценен кадър, заради тираничността си.

Като в игра на домино от екипа му изпадат таланти, които поддържат предаването на чело на рейтинг класациите.

Откакто го напусна неговата вярна дясна ръка – Росен Петров, Трифонов всяка година губи ценна част от идеално сработения си колектив.

След гей скандала, който се разрази в „Шоуто на Слави”, а именно, че актьорът Виктор Калев твърдо отказа да изиграе хомосексуален нинджа, от „Комиците” решили да протегнат ръка и да приемат при себе си талантливия актьор, научи вестник „Всеки ден”, цитира razkritia.com.

Припомняме, че Слави побеснял от неподчинението на Виктор и го глобил с 500 лева. На Виктор му било писнало от честите гаври в предаването с гейовете. В гилдията отдавна се шушука, че комика е с нестандартна сексуална ориентация. За да уталожи разгорелия се огън, ролята приел Мариан Бачев, но конфликтът в екипа на Дългия се задълбочавал.

Някогашният най-важен актьор на Слави Трифонов Любо Нейков и копродуцентът му Евтим Милошев разбрали, че в "Шоуто на Слави" тлее война, и направили на Виктор „предложение, което не може да откаже”.

Тандемът оценил таланта на Калев на 5 хиляди лева месечно, толкова, колкото вземали водещите звезди в „Комиците”. Виктор все още бил заробен с железен договор при Слави, но преместването щяло да се осъществи след изтичането му.

Преди няколко месеца в телевизионно интервю Любо Нейков заяви в прав текст, че мястото на другата звезда – Краси Радков, изобщо не е в шоуто на Дългия. Веднага след това излъчиха как Виктор Калев с носталгия си спомня за общата им работа при Трифонов..

За сега обиденият Калев решил да изчака, преди да вземе категорично решение.