Нови комедийни образи и ситуации с любими актьори ще удовлетворят нуждата на зрителите от смях и в най-трудните времена, предизвикани от пандемията - всеки петък от 26 февруари, 22:00 часа по bTV. В новия сезон на емблематично шоу „Комиците и приятели“ екипът ще отчете с уместен хумор новата реалност, в която всички се намираме.



Водени от убеждението, че който има способността да се смее, може да премине успешно през всяко изпитание, любимите комедийни актьори на поколения българи ще разгърнат актуалните теми с точното чувство за хумор и несравнимия си талант. Под хумористичния прицел на „Комиците и приятели“ ще попаднат принудителната онлайн комуникация, дистанционното обучение, социалното дистанциране, изолацията вкъщи, любовта по време на пандемия, контролът на противоепидемичните мерки и много други.



В новия сезон на „Комиците и приятели” ще участват не само най-популярните лица от публичното пространство, но и новите герои от онлайн средата. Както винаги, „Комиците и приятели” ще им обърне специално внимание чрез забавните превъплъщения на неповторимите комедийни таланти Любо Нейков, Христо Гърбов, Кръстю Лафазанов, Ненчо Илчев, Руслан Мъйнов, Петьо Петков, Васил Драганов и други. Съдържанието ще е достъпно на всички платформи на bTV.

снимки:bTV