Актьорът Джесън Момоа, който снима най-новия си филм Конан Варварина в България, забрани на децата си да гледат филма, в който той играе дивия екшън герой.

Синът на Момоа- Накоа Уолф, който вече е на две годинки и половина, обича да копира известния си татко, пише сп.People. "Синът ми обожава мечове, щитове и дракони" разказа Момоа пред репортери по време на пресконференция на филма в Сан Диего. "Той обича и всичко свързано с Конан, той просто грабва няколко пръчки и прави мечове с тях".

Малкия Накоа е второто дете на актьора с неговата любима актрисата Лиса Бонет. Дъщеря им Лола Лолани, навърши 4 миналия месец, пише Blife.bg

Актьорът споделя за децата си още "Те обичат всички екшън кукли". За жалост децата на Момоа засега ще си играят само с куклите и ще пропуснат най-новия филм на баща си. Той им позволил да видят само цензурирания трейлър на филма, но за истинския ще почакат докато пораснат. "Те няма да го видят докато не станат на 19 години. Няма нужда да виждат засега тази роля на баща си".