Франсин Кагале Катунга е сред финалистките, които започнаха от вчера борбата за короната на Мис България в риалити формата по TV7.

Екзотичната хубавица, чийто баща е от родом от Република Конго, е на 21 и е танцьорка в един от най-големите нощни клубове в столицата. Тя живее в София заедно с майка си, която е българка.

Сред най-силните козове на Франсин, с които смята да спечели журито и публиката, са това, че пее и рисува страхотно. Г-ца Катунга е висока 179,5 см и тежи 55 кг. Докато трае шоуто, Франсин ще се опита да докаже,че притежава нужните възпитание, култура и щипка морал, за да носи гордо короната на Мис България.

Сред останалите момичета, които напират за титлата, е и Даниела Неделчева от Бургас. Тя е на 23, има две бакалавърски степени - по „Дизайн” и „Бизнес администрация”. Гордее се със своите човечност и духовност.

Друга претендентка - Пенка Георгиева от Ботевград, пък не крие две неща - че е ромка и че си има „спонсор”, който материализира всичките й капризи. 19-годишната брюнетка е чистачка на тоалетни и помощник продавач в рибен магазин.

От Кърджали в замъка на красавиците край село Герман акостира 22-годишната Емел Йовчева. Тя е студентка по „Авиация” в Техни-ческия университет в София. Младата дама се интересува от хуманитарни проблеми и дори е участвала в каузи на ООН.

Сред претендентките за короната на „Мис България” е и 20-годишната Нанси Карабойчева от село Юна-ците. Приятелка е на волейболния ни национал Добромир Димитров.

Обича да рисува карикатури и мечтае да обиколи света.

Най-възрастната  кандидатка е Миглена Христова от Видин. Тя е на 30 години и има малък син. Преди години е била попфолкпевица с псевдоним Никол.