Има хора, успехите на които се зловидят на конкурентите дотолкова, че те ги отстраняват най-безцеремонно от пътя си.

Други се прославят безпроблемно и никой не им завижда. Въпрос на съдба.

Но тя е лоша само към истински талантливите, които са опасни за протежираните и тези, които побеждават на магия, по силата на сляпата случайност, пише razkritia.com.

Пример за пъклени планове за смазване на конкуренцията дал Бог в България. Конкретно в спорта те са най-малкото два. Единият вече е осъществен и той е с адресат Сесил Каратанчева. Досега изгряващото навремето 14 годишно чудо на женския тенис щеше да е звезда от мащаба на, Шарапова и дори Винъс. На родна почва обаче овреме й бяха орязани крилете. Набъркаха я в скандали, оставиха я без морална и материална подкрепа. След тази тотална дискредитация, наложи се Сесил да играе за чужда страна. Не зачетоха и това й право и сега я хулят.

*Сесил Каратанчева и Цветана Пиронкова

Друга опасно талантлива личност надушиха конкуренти вампири и в аванс излиза зловеща мълва, че й готвят физически погром. Цветана Пиронкова е ярка и многообещаваща звезда в тениса. Момичето е алтруист и мисли дори за българския спорт като цяло, като се кани да създава тенис академия в родния си Пловдив.

Подхванаха я с компромати за фамилни раздори, а сега й готвят жестока физическа разправа. Това гласял таен план за съсипване кариерата на златната ни тенисистка.

Загрижени близки до звездата от „Уимбълдън” разкриват коварството пред вестник „Папарак”. Целта им е да се стресне обществото и органите и да покажат воля за отпор на този род злодеяния.

Според информацията, споделена от загрижените роднини и приятели на Цвети, нейни конкуренти искали да съсипят кариерата й завинаги и затова обмисляли варианта биячи да потрошат ръцете на тенисистката.

Щели да инсценират хулиганско нападение с цел грабеж, при което ръцете на тенисистката щели да бъдат счупени с бухалки или чук.

Изглежда близките на най-добрата ни тенисистка вземат напълно сериозно тази кошмарна възможност, защото й уреждат охрана по време на пребиваването й в родината. Дори се предвижда тя да е въоръжена, за да е гарантирана напълно сигурността на момичето.

Снимки: Bulphoto