Аз съм световният шампион по пиене! Няма кой да ме надмине в целия свят!"

Това грандиозно признание направи фолкпевецът Константин, който блесна с поредното си запомнящо изпълнение. На участие в собствената си дискотека в Студентски град в столицата изпълнителят отново се появи тежко почерпен и като картечница изстреля солидна доза изказвания.

С водна чаша в ръка и премежен поглед Коцето се появи на сцената. Заобиколен от студентки с блеснали очи, Константин изпадна в откровение. "Няма как да стоя и да чакам да изляза на участие и да не пия. По-хубавото е, че по време на участието продължавам да си сипвам - така хем имам повече настроение, хем хората се забавляват. Нали феновете са най-важни", сподели Коцето. И допълни: "Рекордът ми е 3 бутилки уиски, и то само за една вечер. Спокойно мога да кандидатствам за "Гинес" - едва ли някой ще ме надмине".

В момент на тежка емоционалност Коцето разкри подробности около дългия си професионален път.



"Вече толкова години съм на сцена. Хората имат нужда от нещо интересно. Аз и колегите ми сме артисти и трябва да влизаме в роли. Да им предлагаме забавление. Ето затова дискотеката ми постоянно е пълна с хора. Опитаха се да ме атакуват, да си измислят истории, но аз продължавам да съм на върха. Няма да ме пречупят", заяви пред "България Днес" Коцето и явно показа, че е имал трудни моменти.


Публична тайна е, че Коцето е страстен любител на огнените напитки и не пропуска повод, за да се почерпи. "Обикновено на участие изпивам по един литър уиски. В цялата си професионална кариера на певец имам около 3000 участия, което означава, че съм изпил 3000 литра алкохол. Представяте ли си, изпил съм 3 тона уиски, и то само на участия", направи преди време феноменално разкритие Константин. Цялостният литров успех на изпълнителя със сигурност надхвърля 3 тона, тъй като и извън работното си време той също не спира да пие.

На един от концертите на телевизия "Планета" в зала 1 на НДК Константин сам си призна, че преди да се появи пред многохилядната публика, е ударил едно уиски за смелост и настроение. В социалните мрежи могат да бъдат видени десетки снимки, на които е запечатан замреженият поглед на фолкпевеца, след като сериозно си е подпийнал.