Константин дава откровено интервю за сп. Story, в което открито говори за неприятностите, които сполетяха бизнеса му през изминалите дни.

“Разбира се, че не се чувствам добре. Не може да петнят непрекъснато името ми, все пак имам деца и те гледат телевизия”, откровен и певецът.

Той не крие, че е озадачен защо е всичко това – дали е заговор на конкуренцията или някаква много сериозна кампания срещу него, но пък е категоричен, че няма да успеят да го сринат.

“Когато си убеден в правотата си, когато си с чиста душа, няма как да те сринат. Само с добро се успява, колкото и нелепо да звучи на хората. Доброто е правилния път”, разкрива своята гледна точка Константин.



Той е категоричен, че в крайна сметка трябва да се изправиш и да продължиш, въпреки проблемите, като е убеден, че всеки си носи кръста.

Константин признава, че се радва на съпруга, която го поддържа с усмивката си, с това, че е плътно до него, че е интелигентна и го подкрепя, а това го кара да се чувства щастлив.

Относно възпитанието на децата си Константин е откровен, че заедно с Надя се стараят да им покажат истинските ценности, да им обяснят кое е редно и кое не, а те сами да стигнат до извода кое е хубаво и кое лошо.

“Безделието ражда пороците. Децата трябва да бъдат ангажирани с ползотворни дейности, които да ги развиват”, споделя още изпълнителят на “Пайнер”.

Източник: Planeta.tv, фотограф: Хари Доладжаков