Датата 17 септември, когато отбелязваме Деня на София, е много специална за Константин и неговата съпруга Надя. В този ден двамата влюбени отпразнуваха две години, откакто са семейство и заедно споделят добро и зло.

Каква е тайната им рецепта за успешен и щастлив брак разказва нежната половинка на певеца, която гостува тази седмица в "Звездно".

Надя разкрива, че двамата се чувстват прекрасно, по-влюбени са от всякога и се радват на своята малка дъщеричка Марияна. Съпругата на Константин, която на 17 септември бе и именничка, споделя със зрителите за какво още мечтаят двамата и как семейство Славчеви отбеляза двойния празник по време на участие на Коцето в Пловдив, където се ожениха миналата година.

В края на седмицата пък Константин ще бъде в центъра на друго музикално тържество, но този път в Италия. Там изпълнителят ще гостува по покана на българската общност в Милано, за да отпразнуват заедно денят, в който честваме Независимостта на България, пише lifestyle.bg.

Певецът обещава много емоции, горещи хитове до сутринта и незабравими спомени за всички, които споделят с него това балканското парти.