Константин и Надя избраха датата 17 септември 2010 г., за да сключат граждански брак.

Днес, 5 години по-късно, двамата се радват на щастлив семеен живот и прекрасни моменти заедно, а според поверието тази година те празнуват “Дървена сватба”, пише planeta.tv. Въпреки, че в този момент Константин е далеч от България -на турне в САЩ, двамата не пропуснаха още в първите часове на деня да се чуят и да си пожелаят още много щастливи години заедно, а с присъщото си чувство за хумор, Коцето написа във Facebook:

“Благодаря ти, че съм най-щастливият мъж на Земята, благодаря за всичко, което си ти! Оставих те с едно дете, искам да ме посрещнеш на летището с две. Обичам Ви!”



Феновете на Константин също не пропуснаха да засвидетелстват своята любов и уважение към един от най-хубавите празници за своя любим изпълнител и освен с много честитки, те вложиха много креативност и създадоха интересни колажи, с които да отбележат годишнината на Коцето и Надя. Най-големият подарък за звездната двойка тази година е предстоящата поява на техния син, който трябва да се роди съвсем скоро.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят годишнината на Константин и Надя, като им пожелават дълъг семеен живот и още много хубави моменти заедно!