Фолк певецът Константин и съпругата му Надежда гостуваха на „Папараци“, а психоложката Ани Владимирова влезе в ролята на семеен консултант.

Чалга изпълнителят подходи по същия начин, по който го прави във всяко свое интервю. Напук на клюките, че не спира да изневерява на хубавата си жена, той обърна нещата в своя полза, превръщайки себе си в жертва.

Коце изтъкна, че голите танцьорки и предизвикателните клиентки в дискотеката му отдавна не го привличат, пише hotarena.net. Още от едно време се въртят изкусителни жени покрай него и вече са му втръснали..

Страх го е обаче от това, че Надето е доста по-млада от него и тези неща на нея й предстоят. Затова той непрекъснато мислел как да е актуален и единствен за нея – ходи често на фитнес, за да се поддържа секси и се надява поне още 50 години да е такъв в нейните очи.

Константин сподели, че със съпругата му правят стандартен секс и не си падат по някакви по-особени фетиши. Дори Надя се похвали, че не й се налага да избира специално бельо, с което да го впечатли, тъй като той не обръща внимание на него, а на същественото, което се случва след като то се премахне от тялото й.

„Едно време, с друга една моя бивша приятелка... Тя обичаше да се маже с разни неща... със сметани и ягоди и се чудех защо си мисли, че това е възбуждащо?“, изръси Коце и погледна Надето, след което и двамата избухнаха в бурен смях.

Зрителите веднага си помислиха, че става дума за Райна, но дали е така... Само Коцето си знае и евентуално Надето, защото по смеха й си личеше, че е запозната с тази история...

*Райна