Певецът Константин, красивата му съпруга Надя и двете им деца Мариана и Александър позират в новия си дом за празничната корица на на LOVE style по повод шестия рожден ден на списанието. Семейството признава в интервю, че иска да вдигне втора сватба. „Когато се оженихме, нямаше как да се венчаем в църква, а ние го искаме, тъй като сме вярващи, и ни се ще и Бог да благослови нашата любов. Със сигурност венчавката ще е в тесен кръг”, признава Константин пред LOVE style. Той обаче засега не иска с половинката му да имат трето дете.


„Може като стана скучаеш милионер на 50, да си разнообразя живота с още един наследник”, обяснява певецът. Надя пък допълва, че дъщеря им Мариана много иска да има още едно братче или сестриче.
Константин признава, че с любимата си не само, че не са си омръзнали за десет години, а се обичат още повече. Сексуално също се желаят все повече и повече и дори той се притеснява накъде още.

Надя признава, че най-тежкият момент от семейния им живот бил, когато певецът влязъл в Big Brother: Most Wanted.
„Това беше вторият момент, в който сме се разделяли за повече от месец. Първият бе, когато бях бременна, а той имаше турне в Щатите. Сега обаче ми беше по-тежко, защото нямахме никаква връзка един с друг.

Не съм изревнувала от Зорница Линдарева. Още преди Коце да влезе в Къщата, ме беше предупредил да съм готова на всичко, защото това е шоу. А и за десет години той не ми е давал реален повод за ревност. Не ме е карал да се чувствам необичана, нежелана или нехаресвана”, категорична е Надя.