Тази седмица в “Автограф” може да видите официалната промоция на новия албум на Константин със заглавие “Докато сърцето бие”.

Събитието се състоя на 24 януари в небезизвестната дискотека на певеца, която се оказа тясна да побере почитателите, дошли да се насладят на песните на Коцето. Гостите станаха свидетели на много забавни моменти, а също така се срещнаха с дуетните партньорки на своя любимец, с които той не пропусна да изпее съвместните си песни.

Константин споделя, че този албум му е коствал пет или шест години неуморен труд, безсънни нощи и много участия.

“Затова исках да направя един готин купон, в който да събера моите колеги, да се почерпим за албума и да се повеселим. Тук е момента да кажа, че голям принос за появата на този проект има и Надя, моята съпруга. Със сигурност - красива, млада, хубава жена, тя ми дава стимул”, разкрива Коцето.

Надя от своя страна споделя, че изключително много се гордее с Коцето и с удоволствие му дава сили и кураж, тъй като той е от изпълнителите, които трябва да бъдат стимулирани и насърчавани повече.

Сред гостите на вечерта бяха Борис Дали, Фики, Емануела, Анелия, Деси Слава и много други известни изпълнители.

В “Автограф” Борис Дали каза, че е щастлив да има за приятел такъв човек като Коцето.



“Той е човек с много голямо сърце, винаги усмихнат, позитивен, човек на купона. Голям оратор е, умее да забавлява хората и е душата на компанията”, разказва Борис Дали.

Според Анелия колегата ѝ винаги е себе си и при него всичко става с лекота.



“За мен той е изключителен късметлия, добронамерен човек и може би затова му се получават нещата. Талантлив е, пее много красиво балади, има харизма и индивидуалност на пеене. Така че за него е важно един път в годината да прави нещо за публиката, защото той вече е артист, когото хората обичат и много добре приемат”, казва още Анелия в “Автограф”.