Попфолк певецът вече от 15 години е на музикалната сцена и признава, че напоследък се чувства малко поизморен и дори морал остарял. Всичко обаче е въпрос на няколко дни хубав сън, след което гарантирано отново ще се почувства като на 15, призна той.

Тази година Константин се прояви като "главния вампир" на наградите на телевизия "Планета".

За представянето му били подготвени специални ефекти, приглушено осветление и т.нар. тежък дим, който не се вдига нагоре, а стои на земята. Задачата била да се придаде повече мистика и загадъчност на изпълнението му, какъвто е й сюжетът на последното му видео към песента "Виждам те".

"Идеята за вампирскатата визия беше на Люси Иларионов и Данчо Петков. Аз исках да бъда някаква сексмашина като Брад Пит и Вин Дизел, но те ми казаха, че от мен освен главен вампир друго не става. В интерес на истината това е актуалното и затова искахме да бъдем в крак с модата", сподели Коцето с типичното си чувство за хумор.

След концерта по случай наградите на "Планета" той и колегите му се преместили в неговата дискотека в Студентски град. Купонът продължил до рано сутринта и 6 часа на никой не му се прибирало. Основно действащо лице в танците била и половинката на изпълнителя Надя, защото като всеки млад човек и тя обича да се забавлява.

За тази година Константин планира много хубави неща, но не разказа конкретно какви. Мислел да запише нещо малко по-весело, защото е човек на крайностите. Както в един момент може да прави всякакви глупости, за да се забавлява, в следващия момент е много тъжен и баладичен.

"Мъча се да се опозная и може би цял  живот ще се мъча. Въпросът е човек да се старае сам себе си да се опознае и чак тогава да съди другите", констатира Коцето, цитира blife.bg.

А по въпроса с наградите е категоричен, че трябва да се дават на младите изпълнители, защото те са нещото, което ги мотивира. Той самият имал много отличия като най-важното сред тях е "Откритие на годината" с песента "Черна роза". С времето прибавя към статуетките си няколко за най-успешни дуети с Райна, Преслава, за формация с парчето "Палатка", няколко за "Певец на годината", както и първи награди от фестивала "Пирин фолк".

"За мен най-важното е хората да се забавляват по участия, да стават купони, да ме посрещат", добавя още Коцето.

Паралелно с музикалната си кариера той развива и бизнес. Твърди, че това е част от нещата, които прави цял живот - всичко е свързано. Разликата е в това, че преди като изпълнител взимал парите на собствениците, а сега идват и взимат неговите.

За бъдеще си пожелава да е здрав, да се чувства в добра форма, да мисли позитивно, да обича хората така, както е успявал досега, и да не изпитва омраза към никого, защото това е градивно и те кара да се движиш напред. Заедно с тези екзистенциални неща мисли и за още деца, само че първо искал да си вземе по-голяма къща или апартамент.

"Ще направя 7-8 стаи и ще бутам децата върте. Човек като има възможност, хубав ген и хубава млада жена трябва да прави деца", категоричен бе Константин.