Попфолк изпълнителят неотдавна претърпя операция на гласните струни, след която за първи път даде интервю в "Десертът" по TV7.

"Това е втората операция, преди 10 години ми правиха първата. Ами, то тези кръчми всяка нощ крещене, пеене, викане, дим, цигари, алкохол, колкото и да се мъчим да го ограничим, си показват своето", сподели Константин.

Все пак няма да се откаже от работата си, защото много я обича. Така че скоро ще зарадва почитателите си с нова песен, за която скоро ще издаде подробности.

"Проблемът беше възли на гласните струни. Колкото и да не е страшна операцията, пак е с пълна упойка, слагат ти една тръба с микроскоп, с някакъв лазер режат. И едно грешно движение и може да...", пояснява певецът.

Възстановяването продължило почти месец, през който трябвало да мълчи. Тогава му се наложило да комуникира с хората, пишейки sms-и, което признава, че не е от най-приятните моменти.

"Около двайсет и няколко дни не говорих въобще. Абе, да си кажа честно проговорих по-ранично, ама на доктора така казвам. Много тежко комуникирах с хората - с едни sms-и с писания... Откача човек. На някои хора им се стори доста странно точно на мен да ми се случи това да не мога да говоря. Аз много обичам да говоря", допълни още Константин.