Фолкпевецът Константин призна, че преди участие винаги вдига градуса на настроението си с алкохол.

„Ако не ударя 2-3 питиета, няма да мога да превключа на същата парти честота, чакат ме 1000 души да ги забавлявам. Аз не ходя на работа, а на купон, обичам да се раздавам”, сподели за bTV Коцето.

Той не се притеснява от квалификациите „женкар и наркоман”, които бившата му половинка Райна му беше лепнала пред медиите.

„Пробвал съм много неща. Познавам човешките пороци. За мен няма отрови, има дози. Аз умея да се владея. Бил съм спортист 14 години и имам дисциплина. Не съм зависим към нищо”, откровен е изпълнителят на „Само осми клас”.

На прага на 40-те Константин е щастлив с младата си съпруга Надя и двете им деца – 5-годишната Марияна и 4-месечния Александър. Въпреки ангажиментите си като управител на клуб в Студентски град той помага активно в къпането и приспиването на малкия.

„Навлизам във възраст, в която скоро ще смачкам пижамата. Започнах да се поддържам, наскоро си сложих една шина на зъбите, за да може жена ми да гушка един готин пич, а не някакъв чичка с коремче”, сподели с намигване Коцето.