"Няма да се разделям със съпругата си Надя. С Райна сме много добри приятели и поддържаме отлични отношения, но няма да се събираме отново. Постоянно си пишат някакви любовни истории около мен, но съм свикнал да не обръщам внимание."

Така фолк певецът Константин коментира пред "България Днес" поредната ударна доза слухове, че ще зареже съпругата си и отново ще се събере с бившето си гадже - колежката му Райна.

Повод за интерпретациите за евентуални промени в личния живот на Коцето беше гостуването му в английската столица Лондон заедно с Райна. Двамата имаха съвместно участие в местен клуб, където изпяха най-големите си хитове пред българи, живеещи в Англия. Това е вторият съвместен концерт на двамата изпълнители на "Пайнер" в Лондон. Първото им гостуване бе през 2007 година, когато успяха да зарадват феновете и да оставят траен спомен с хитови парчета. Двамата не пропуснали да изпълнят и дуетните си песни, които създадоха по времето, когато бяха гаджета.

"Още когато с Райна направихме съвместен концерт в моята дискотека, видях, че сме успешна артистична комбинация. Хората им е интересно да ни гледат, защото българинът си пада по клюките", каза още Константин.

*Райна и Константин

Слънчевото време и почти летните за Англия температури накарали двамата изпълнители да отделят от времето си и за разходка в космополитния град. Спортното минало на Константин и пристрастията на Райна към отминалата олимпиада съвсем естествено ги отвели и до олимпийското градче в източен Лондон. Това било добре дошло за родената в Сандански певица, защото тя отделила няколко часа и за любимото си забавление - обиколка на модните бутици.

Слуховете, че между двамата отново има химия, се засилиха и от снимки, на които двамата са един до друг в сепаре и са се прегърнали. "Съпругата ми Надя въобще не ревнува от Райна, защото двете много добре се познават. Мога дори да кажа, че са приятелки. Точно затова тя не се връзва на постоянните писания, че пак ще се събираме", допълни Коцето.

Непрестанно на Константин му се приписва връзка и с друга негова колежка - Преслава.

Двамата често са определяни за любовници, които се крият от целия свят, за да не бъдат видени заедно. В действителност Коцето признава, че с Преслава са много добри приятели и затова някои медии решават, че са гаджета. И за нея той казва, че е близка със съпругата му Надя, като често се забавляват заедно по заведенията.

Изпълнителят вече се е отказал да обяснява, че няма връзка с Преслава, защото периодично през няколко месеца отново се заговаряло за интимни отношения с колежката му от "Пайнер". Надя постоянно се дразни на писанията и се надява някой ден лъжливите слухове да спрат.

*Преслава и Константин