След 11 години съвместно съжителство певецът от бой бандата 032 Константин Георгиев и музикалната педагожка Радиана Задума сключиха брак.

Двамата се ожениха по стилно-шантав начин, но без църковен брак, а с нетрадиционно и супер романтично джаз тържество в пловдивски ресторант.

Главна героиня в церемонията бе малката им дъщеричка Ива.

"Искахме много вино, разговори с приятели и красива музика. Така и стана", обясниха младоженците, пише podtepeto.com.

Тъй като много пътуват извън България по работа, организацията се е случила на екс. Коцето и Радиана дори отказали пътуване до остров Сицилия, за да подготвят големия ден.

"Приятелките на дъщеря ми се радваха на късмета й, че има възможността да види сватбата на мама и тати и да бъде почетната им шаферка", споделя Радиана. 

На сватбата им присъства джаз певицата Мирослава Кацарова и прекрасното й семейство, с което са близки семейни приятели. Част от празника са били и колегите на Коцето от група 032, като Виктор е дошъл специално за тържеството от Милано.

"Бяхме поканили Хилда Казасян и Мария Илиева, но за съжаление имаха участие и получихме поздравленията им по телефона", разказва Радиана.

"Но на сватбата имахме толкова много приятели и получихме толкова прекрасни песенни поздравления, че сватбата се превърна в концерт от тихи разговори, роял, свещи и лято. Тръгнахме си щастливи без усещане за умора", споделя още тя.

Меденият месец е на българското Черноморие. Хем на почивка, хем да поработят с лятната школа, която организират с най-активните си ученици.

Вижте фотогалерия:

Константин Георгиев от 032 и Радиана Задума си казаха ''Да'