Пореден удар за фолк певеца Константин, който преди 24 часа беше приет по спешност в болница. Здравословното състояние на певеца не е никак добро, а близките му са силно притеснени какво ще се случи с него. Певецът, който в началото на март последва примера на състоятелните българи и забегна на почивка в екзотичен Занзибар, се показа от болнично легло, където му преливат кръв. Въпреки ужасното състояние, в което се намира, той се пусна стори в Инстаграм, но не даде повече подробности за постъпването си в болница.

Първите предположения са, че се е влошил след боледуване от ковид 19. Припомняме, че певецът в края на 2020 г. изкара доста тежко вируса и отново бе приет по спешност за наблюдение в болница. Малко вероятно е да се е заразил повторно за такъв кратък период от време, но пък е напълно възможно да е пипнал някоя екзотична треска от африканския остров. За пребиваването там не се изисква задължителна ваксинация срещу опасни зарази като жълта треска.

Близки до певеца издадоха, че след боледуването си от ковид той често се оплаквал, че не се чувства добре. Възможно е да организмът му сега да дава нежелани реакции и затова да се е стигнало до намесата на специализиран екип. В социалните мрежи не жалят певеца в това критично за него състояние и има подхвърляния, че е прекалил с алкохола или други забранени субстанции. "Фънки не му влияе добре", пишат в мрежата.
.