Една невероятна Коледа ще посрещне Константин. Певецът е поканен да бъде специален гост на коледното парти на най-големите рекламни агенции в украинската столица Киев.

Организаторката на форума харесала песните на Константин това лято по време на своята морска ваканция у нас и не пропуснала да се запознае лично с певеца.

Месеци по-късно тя предприе още една стъпка - да организира пътуването на своя любим изпълнител до Киев и да го зарадва със зимно турне, съобщават от "Планета".

В Украйна Константин ще бъде само 3 дни, но той вече е избрал най-интересните места, които иска да посети. Въпреки че сега е зима и кестените по "Крешчатик" са покрити със сняг, те не губят колорита си, станал един от символите на Киев.

Зимният пейзаж ще разкрие красотата на река Днепър, както и на емблематичната Киево-Печорска лавра, съхранила през вековете християнството по тези земи.

За Константин организаторите са предвидили и специална програма в най-големите нощни клубове в Киев. Това е било и специалното желание на певеца, защото така ще може да "свери часовника си" и като собственик на нощен клуб.

След завръщането си от Киев, Константин ще се отдаде на семейството си и в тихата и свята нощ ще бъде заедно с любимите си жени Марияна и Надя, пише lifestyle.bg.