Месец април започна ударно за Константин.

Певецът винаги се е славил с купонджийския си дух и с умението си да вдига градуса на настроението. Това могат да потвърдят всички, които са присъствали на неговите клубни изяви, а тази пролет те отново са многобройни.

След като в края на март, само за седмица, певецът гостува в Пловдив, Бургас и Ямбол, тази седмица отново му предстоят много срещи с публиката.

На 14 април Константин ще пее в Biad Premium Club. Лично новият собственик на клуба легенда - Димитър Иванов, ще посрещне изпълнителя на "Черна роза" със златно шампанско и ягоди. Специално за гост-звездата на вечерта са приготвили коктейл от екзотични наргилета, тъй като добре знаят страстта му към тях.

Въпреки натоварената си концертна програма, хитовият изпълнител не пропуска да отдели време и за своето семейство, да се наслаждава на прекрасното и слънчево време с разходки сред природата.

За радост на последователите си в мрежата, певецът сподели част от изживяванията си и с няколко снимки. Най-коментиран кадър се оказа този, в който е на строителната площадка, а Александър и Марияна позират в багер.

Друг незабравим момент от пролетните разходки на семейство Славчеви бе посещението в Столичния зоопарк.