Любимецът на народа Константин, който само преди месец надяна брачната халка, продължава да се изживява като плейбой.

Докато жена му Надя си седи вкъщи, палавият певец лудува из столичните чалготеки.

На последното си участие в кръчма в Студентски град, Коцето награби циците на гола танцьорка и сластно им пусна език, пише skandalno.net.

В същата вечер, въпросното заведение организирало конкурс за мацки без задръжки.

Пищни студентки, на градус , на бърза ръка хвърлили дрехите си и останали само по прашки.

Разкрепостените дами само изчакали Коцето да излезе на дансинга и веднага го наобиколили. Фолк – идолът, както обикновено бил доволно почерпен.

В рамките на конкурса, певецът провел собствен кръг – за най- стегнати цици. Коцето започнал да опипва напращелите прелести на студентките.

Бюста на една от тях толкова го впечатлил, че чалгаджията коленичил, за да го оближе. Константин бил много доволен, че бременната му съпруга не е с него, така че си полудувал на воля.

Според запознати, Коцето все още не може да се отърси от ергенските си привички. Където и да се появи без Надя, винаги го наобикалят хищни за флирт красавици, а както е известно, ангелите на певеца са доста слаби.

Мнозина предричат, че бракът му с 20- годишната Надя, няма да продължи дълго време. Но засега, двойката е много щастлива и с нетърпение очаква първата си рожба.

*Надя и Константин (Снимка: Х.Доладжаков)

Момиченцето трябва да се роди през ноември и ще носи името на майката на Константин – Марияна. Младото семейство довършва обзавеждането на бебешката стая.

Вижте видео:

Репортаж от сватбата на Надя и Константин

Снимка(водеща): Х.Доладжаков