Константин и очарователната му половинка Надежда станаха кръстници на 2-годишния син на Борис Дали.

Момченцето ще носи името на своя кръстник Константин. Така решиха родителите му Борис и Лили.

"Константин е моят най-верен и истински приятел, обичам го, както обичам и собствения си брат Велислав. Чувствам го като мой втори брат" - сподели под купола на храма "Св. Георги" специално за вестник "Вяра" Борис Дали.

Детенцето на попфолк певеца показа по-големи гласови възможности от татко си. То не искаше да влиза в голямото корито и нададе силен рев. Добре че архиерейският наместник на Дупнишка околия отец Георги Паликарски има железни нерви и удържа порасналото бебе в ръцете си по време на тържествената церемония на кръщенето му. Кръстникът Константин през цялото време гушкаше малкия Константин и преливаше от щастие, пише viaranews.com.

”С Борис сме приятели от много години. Много се радвам, че съм кръстник на малкия сладур, който ще носи моето име, това е чест, която аз оценявам. Той ще ми бъде като син”, сподели развълнуван чаровният кръстник.



В знак на обич Константин сложи на гърдите на малкото християнче златно кръстче. Крачетата му обу с маркови обувки и го облече с нови дрешки, символ на Христовата правда, изящество и красота. Съпругата му Надежда Славчева, облечена в стилен черен тоалет, беше грижовна помощница на своя съпруг по време на ритуала. Прелестната им дъщеричка Марияна носеше подаръците.

Съпругата на Борис - Лили, държеше всичко под контрол. Не изпускаше от очи двете си синчета Косьо и Красимир. По-голямата част от гостите дариха Константин с пликчета пари.

Братът на попфолк певеца - Велислав Делибалтов, който е рокер и председател на дупнишкия мотоклуб, дойде с приятелката си Ивелина Илиева.

Бащата на Борис – хореографът Орлин Делибалтов, беше най-горд и радостен, че е благословен с двама прекрасни внуци. Съпругата му Наташа дойде на ритуала и се помоли за здравето и благоденствието на своя внук, тя дойде с патерици поради претърпяна злополука. Преди време падна от дърво в двора и все още се възстановява. Чичото Кирил Делибалтов, който работи в мини „Бобов дол”, също не можеше да се нарадва на хубавите си племенници.



Отец Паликарски с извърши обреда. Според традицията, малкият беше съблечен от майка си Лили, а после кръстникът му го облече. ”Пожелавам на Константин и неговото семейство да сте живи и здрави и много щастливи. Да има ангелски глас, като своя баща и кръстник”, развълнува се отец Паликарски.

На събитието присъстваха сестрата на майката Лили – Лидия Петрова, която работи на бензиностанция в Кюстендил, бизнесмените от Пловдив Валя и Драгомир Паунови, Ния и Светослав Костови от Бобов дол, които се занимават с бизнес и споделиха, че подаръкът ще бъде под формата на пари, а сумата е тайна.

Работещата в мини „Бобов дол” Лилия Велинова, беше дошла с двете си дъщери Анжела и Изабела. Вкусната погача беше подарък от бабата на Борис Дали и прабаба на малкия Константин – Радка Сандева, пише signal.bg.