Константин споделя пред списание „Нов фолк”, че отново би участвал във „ВИП брадър”, но само ако има някакво развитие – например да се направи издание с победителите в шоуто, какъвто е той, тогава би могъл да се конкурира с тях и да види оттам насетне какво ще се получи.

„Само хубави спомени пазя от участието си в предаването. Според представителите на холандската компания „Ендемол”, която държи правата на „Биг брадър” по цял свят, аз съм победителят с най-категоричен резултат в историята на играта. Иначе идеята й е винаги накрая да останат двама, като се изкарат негативите на по-добрия и позитивите на по-слабия, за да се изравнят симпатиите на зрителите и да има по-сериозно гласуване. Но както ми каза Нико Тупарев:

„В твоя случай просто нямаше какво да направим!” 339 хиляди гласуваха за мен! И това са само тези, които са ме подкрепили с есемеси, а не всички, които са ми симпатизирали. Много неща вече бях изживял до този момент – и признания, и най-високите отличия, мислех, че няма какво повече да ме развълнува, но този „ВИП брадър” ми донесе такава емоция, че….като една приказка, като сън беше!”, спомня си Коцето, пише kliuki.bg.