Константин безспорно е изпълнител, който винаги успява да увлече публиката – както с усмивката си и заразителното чувство за хумор, така и със своите хитове.

Той няма конкретна стратегия или формула за успех, но е убеден, че човек или се ражда с талант, или не:

“За мен човек или се ражда певец, или не. С уроци може да станеш учител по пеене, но не и певец. Общо взето, 40% от хората пеят фалшиво, 50% пеят сравнително вярно и са музиканти. От 10-те останали процента - 9 с много труд могат да станат известни. А другият 1 % като пеят, просто ти въздействат, просълзяват те, слушаш ги и не знаеш какво ти харесва, но ти харесва. Ето това са талантливите, към които смятам, че спадам и аз. Според мен певецът трябва да е изживял много неща и да има богата душевност, защото това, което прави, е отражение на душевността му”, споделя Константин.

В откровено интервю пред журналиста Красимир Красимиров той говори за музиката, своите колеги, участия, проекти и разбира се – за семейството, което му дава стимул за всичко.



“Взех Надя с любов и продължавам да я обичам. Благодаря отново на Господ, че така ми се случиха нещата“, не крие Константин.
Признава, че е роден да общува с хората, но в един момент след толкова много участия и срещи с публиката, е преценил че иска да намали темпото, за да може както сам казва - “да се радвам на живота и на семейството, да ходя на фитнес, да си облека новите дрешки и да отида на разходка, да видя и аз малко бял свят”.

По повод съвместния си проект с Джулия и работата с нея, Константин признава, че тя е едно младо и талантливо момиче, в което вижда потенциал, а в бъдещите му планове отново присъстват най-вече дуети, защото има много покани от свои колеги. Сред тях е втора съвместна песен с Емануела.

“Които са по-напористи, успяват. Емануела в това отношение няма грешка - тя действа, звъни и организира всичко. За песента ми звънна и каза, че текстът е готов и утре влизаме в студио да записваме. Тя е пич, суперамбициозна”, хвали своята колежка Константин.