Контрольори са пребили Красимир Неделин - Крезо, докато е пътувал в трамвая. Това разказа самият той на стената си във Фейсбук.

"Неска ме биха в трамвая и сега спя. Ебаси филма. Всичко само за лефче", оплаква се музикантът и описва драматично случката:

"Некви лели ми налетяха, смятай колко луди беха за да направят тва срещу фейс като моя. Едната си беше направо Бейрут Колева", разказва Красимир Неделин. Накрая конфликтът ескалирал и се наложило да се намеси полиция.

"После ми трошиха телефона "без да искат" и настана война. Некъв ентусиаст - селска пръчка се намеси, дойдоха куки и ад... И накрая жена ми ме пита що не съм на бач, а аз я целувам и обещавам, че няма повече... Абе кофти", описва случката Красимир Неделин.

Красимир Неделин - Крезо е един от петимата създатели на култовата група „Контрол", автор на тоталния хит „Жива да не бях" и главен вдъхновител на „Леле, како".

Той предизвика скандал, след като подробно разказа защо и как е започнал „наркокариерата" си и за опита си с всякакви дроги. В момента той и движение „Промена" водят битка за легализирането на медицинската марихуана.

„Много от приятелите ми не употребяват наркотици, но твърдо вярват, че човек има право сам да реши как да умре или как да живее", твърди Крезо.