На 8 август, петък, в The Lounge Bar ще гостува усмивката на българския поп - Орлин Павлов.

Чаровникът ще излезе на сцената по покана на Event Zone и The Lounge Bar в 23.00 часа.

Една от най-ярките музикални звезди на съвременната ни сцена е израснал в семейство на оперни певци. През 1998 г. се явява на кастинг за шоу програма в клуб "Опера" в София, където работи заедно с Галя и Миро от "Каризма", певицата Тони и пианиста Живко Петров. Дълго време е вокал на група „Каффе“.

След четири години с бандата, през 2006 г. започва самостоятелна кариера. Първият му сингъл е „Мечтаеш ли”, а по-късно записва песента „Обичай ме за 5 минути”.



През лятото на 2010 г. се появява дуетът му с Белослава - „Всяка година по същото време", а през ноември същата година излиза вторият самостоятелен сингъл на Орлин - „Чикаго". Записвал е песни и със Светла Иванова, Ангел Заберски-син, Любо Киров, Графа, Бобо. Всеки музикален проект, в който се включи е изключително успешен. За него колегите му казват, че е „победител по призвание и съдба“. Ани Салич го представя така: „Той разбира от всичко – от музика, от танци, от театър, от кино, от телевизия… и от любов”.

Успоредно с кариерата си в поп музиката, Орлин се изявява активно и в киното. Той изпълнява главната роля в "Живи легенди" на режисьора Ники Илиева, а едноименният сингъл към него излиза в края на 2013г..
Концертът на Орлин Павлов е част от т поредицата на Event Zone – Summer Session Concerts, заедно с Alice Francis, Васил Петров, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други. Билети можете да закупите на място, в „The Lounge Bar“, на цена от 10 лв.