След фурора, който за четвърта поред година предизвиква в цяла България, Coca-Cola Happy Energy Tour 2013 ще завърши грандиозното си турне с мега спектакъл в столицата.

Тази събота, 21 септември от 19.00ч., зад музея Земята и хората, софиянци ще станат свидетели на най-атрактивното и чакано музикално явление, с подкрепата на CITY радио и телевизия. Каймака на българската поп, R&B и хип-хоп музика, ще изпълни любимите на всички хитове, които буквално превзеха музикалните класации тази година. Ще станат свидетели и на ексклузивното представяне на съвсем нови парчета, специално за турнето на Coca-Cola Happy Energy Tour 2013.

За първи път на българска сцена ще се появи и новата музикална мания – Конар Мейнард. 19-годишният тийнейджър привлича вниманието на най-големите в шоу бизнеса още с първите си непрофесионални изяви. Сред имената на звездите с които е работил са Pharrell Williams, Ludacris, Lil Wayne и Ne-Yo. След като вижда страхотния заряд на момчето, R&B звездата Ne-Yo, става и негов ментор. Чувайки го за първи път, Pharrell възкликва: „Това момче ще промени бъдещето на поп музиката” И се оказва прав. Първия му сингъл "Can’t Say No", който се завърта в ефир през април 2012, дебютира на 2-ро място в класацията на Великобритания "Най-добри сингли" (UK Singles Chart ), а студийния му албум, излязъл през юли същата година, заема първа позиция в класацията на Великобритания „Най-добър албум" (UK Album Chart). Още две успешни песни от албума му излязоха в ефир- "Vegas Girl" и "Turn Around " с участието на Ne-Yo. Най-новият му сингъл "R U Crazy" излезе преди броени дни, като стилното видео към песента спечели за отрицателно време над 600 000 почитатели в YouTube. Колелото се завърта и най-големия успех не закъснява - Конър Мейнард грабва престижната наградата MTV's Brand New for 2012.

Днешната супер звезда качва първото си видео, заснето в неговата стая, през недалечната 2006г. – днес разбива всички очаквания с повече от 75 милиона гледания в YouTube. Феновете му във Фейсбук са над 1.7 милиона, а с повече от 50 милиона потребители в YouTube, неговия канал е 7-ят най-гледан във Великобритания.

Освен на младата звезда Конър Мейнард, феновете ще имат възможността да видят на живо и  музикалното изкушение от съседна Румъния – Антония. Дивата ще зарадва софиянци с хитовете си "Marabu", "Jameia" и "Morena". Компания на сцената ще им правят и най-големите в българския шоу бизнес – Лора Караджова, Криско, Дивна, Лео, Део, Рафи, Играта, Кристо, Ice cream, Дийп Зоун, Сани Алекса, ФО, Ангел и Моисей, Богомил, танцьорите от Макоза ностра, Революция Z и Метин. Зрителите ще чуят всичките си любими хитове, както и съвсем новите парчета на хитмейкърите. Най – големите късметлии, включили се в играта „Треска за Golden Circle“, ще имат неповторимата възможност да наблюдават зрелищното шоу от първите редове, да се сдобият с уникална снимка с любимия си изпълнител, а и буквално да се докоснат до голямата звезда - Конър Мейнард. Достъпът до концерта е безплатен.