Емил Кошлуков и Мартин Карбовски се връщат на екран в ТВ7. Реално това са единствените външни продукции, които остават в медията.

Новото ръководство на телевизията увеличава телевизионното присъствие на бившия политик и екс лидер на „Новото време", пише ''Всеки ден''. „Факторът Кошлуков" вече ще е на екрана и в събота, и в неделя от 9 ч. Факт е, че това беше едно от най-интересните и задълбочени публицистични токшоута в телевизията, коментират оттам.

И двете предавания на Мартин Карбовски са предвидени в програмната схема. Според нея те ще се излъчват в неделя, като "Предаването" ще е от 16 до 17,30 ч. Веднага след него започва другата му продукция - "Фронтова линия", до 18,30 ч.

Този път вместо с Кеворк Кеворкян, Карбовски ще се конкурира пряко със Сашо Диков в Нова телевизия и Светослав Иванов в Би Ти Ви. По план Мартин Карбовски не трябваше да излиза изобщо в отпуск и трябваше да е единственият публицист, който да остане в ефир през лятото. Събитията около КТБ и делата за несъстоятелност, заведени срещу TВ7, промениха предварителната програмна схема на телевизията и пратиха Карбовски в принудителна почивка.



Ваканцията свърши и за криминалното предаване "Жега", което започва на 7 септември, неделя от 15,30 ч.

Сутрешният блок "Добро утро, България" на практика не е излизал в почивка, само продължителността му беше намалена. Сега водещата Диана Радева отново ще е от 6,30 до 9,30 ч. След като партньорът Витомир Саръиванов напусна Тв7, за да работи за "ВИП Брадър", тя остана сама на екрана. Ще е така, докато телевизията намери кой да седне до нея.

Сутрешният блок плавно ще преминава в следващото токшоу предиобед - "Още нещо", с водещи Лара Златарева - Кака Лара и Владимир Прелезов. През миналия тв сезон то се излъчваше по дъщерната тв "Нюз7". Сега е преместено по Тв7 от 9,45 до 12 ч.

През по-голямата част от денонощието в програмата са вместени сериали и филми.