И тази година едно от обичаните лица на музикална компания “Пайнер”, Коста Марков, се завръща в България, където по традиция ще прекара летните месеци.

За никого не е тайна, че от години изпълнителят живее в Америка заедно със своето семейство. За Коста, освен морето, слънцето и летните емоции, вече има и друга причина за неговите завръщания на родна земя.

През изминалата година изпълнителят поднови музикалната си дейност и точно преди година промотира нова песен.

“За две жени” беше подарък към всички негови почитатели, които години наред очакваха нещо ново от него. Изненадата беше, че в песента участват две от най-актуалните звезди на телевизия “Планета” - Галена и Деси Слава, с които освен професионални отношения ги свързва и дългогодишно приятелство.

Наред с това Коста Марков направи и редица ексклузивни клубни изяви, които преминаха при огромен интерес от страна на публиката. Нарастващият интерес към ретро поп фолк музиката никак не е случаен, а Коста Марков може да се похвали с няколко “златни” песни в своето творчество. “Имам само едно сърце”, “Диаманти и рубини”, “Искам да остана буден” са само част от песните, с които отраснаха малки и големи. По всички изглежда, че срещите с публиката ще се превърнат в традиция и тази година певецът отново ще поднови клубните си участия.

Първото от тях е насрочено още за 29 май, в голям столичен клуб, само ден след като Коста каца на родна земя. След това клубните изяви за изпълнителя продължават в Пловдив, Пазарджик и разбира се, някои от морските ни градове. И ако за някого началото на лятото дава старт на почивките, то за Коста Марков това въобще няма да бъде така.

Този път изпълнителят ще остане в България само през юни и юли, и графикът му вече се запълва. А освен срещите с феновете, той ще промотира и нова песен. До броени дни феновете ще могат да чуят нещо ново от Коста Марков, а премиерата разбира се ще се състои в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube - Planeta Official. Дали и този път обаче ни очаква изненада, предстои да разберем.