“С деца на море”, написа Коста Марков в социалната мрежа и сподели няколко снимки от своята лятна ваканция в Несебър.

Въпреки, че е роден край морския бряг, певецът от години живее във Флорида, затова приема пребиваването си в България като ваканция. Тази година престоят му е изпълнен с много концертни изяви в различни клубове в цялата страна. Коста Марков пристигна в България в началото на юни със своята дъщеря Анджелена, а съвсем скоро се очаква да пристигне и съпругата му Кристина.

Тримата планират няколко дни край морския бряг, а след това и едно пътешествие в България. Маршрутът ще ги отведе задължително до София, Рилския манастир, връх Шипка, Велико Търново и Царевец, Пловдив и Бачковския манастир и ще завърши отново в Стария Несебър. Докато очакват Кристина, Коста и Анджелена често се забавляват на Аквапарк, разхождат се по крайбрежието и не пропускат да отскочат и до плажа.

Паралелно с това Коста Марков подготвя и новата си песен, за която разкри, че е бързо парче с клубно звучене. Актуалният му сингъл от 2016 – “За две жени” с участието на Галена и Деси Слава се радва на голям интерес от меломаните и често я изпълнява по няколко пъти на своите клубни участия.

Източник и сн.: Planeta.tv