Явно ходенето от шоу в шоу е доста добър семеен бизнес.

Поне така смятат Нели Атанасова и половинката й Александър Сано, по-известен като Косъма. Двамата са решили да изкарат колкото могат повече пари от риалити форматите, стартирали този сезон и изобщо не се интересуват как това се отразява на децата им, пише „Всеки ден".

И докато през последните години Нели беше тази, която седеше по-често вкъщи с малката им дъщеричка Ава и Иво - порасналото дете от скандалната й връзка с покойния кръстник на мафията у нас Иво Карамански, Сано отдавна е показал, че всички други ангажименти за него са по-важни, отколкото семейството.



Включително и това да яде скорпиони и да спи със змии. След като заявил на половинката си, че още 3 месеца няма да го има, защото се включва в шоуто „Къртицата", на едрогърдата брюнетка й прекипяло и решила да му го върне, като приеме да кълчи кълки в танцовото риалити „Денсинг старс", което стартира след броени дни.

Така, на практика, децата им остават без родителски надзор, тъй като и двете баби са вдигнали ръце от младото семейство, защото им писнало да слушат за постоянното отсъствие на Сано и тюхкането и истериите на Нели.

„Децата са особено радостни, че родителите им не са сухари и са готови да посрещнат всяко предизвикателство. За Ава ще се грижи батко й - Иво. Колкото и обаче да твърдят, че всичко е страхотно, всъщност е крайно безотговорно", коментират близки на двойката.