Александър Сано или по-известен, като Косъма от хитовата кримка "Под прикритие", разкрива за себе си, че не може да бъде развълнуван лесно, но това, което го вади от равновесие е, ако се случи да закъснее за среща.

"Аз съм много сериозна порода дебил. Почти нищо не може да ме развълнува. Разни непознати по никакъв начин не могат да ме засегнат. Случвало ми се е да излизам извън кожата си вкъщи, защото става въпрос за хора, които ме вълнуват. По принцип съм много повреден на тема точност и се дразня да ми объркват плановете чисто времево. Ако трябва някъде да ходя и имам среща, а вкъщи нещо ми се затуткат и ми се налага после да бързам като откачен, това ме изнервя много", казва в интервю за "7 дни спорт" актьорът.

Сано разкрива още, че за разлика от своя герой Косъма той не е "хаймана", обичал жена си и предпочита да прекарва свободното си време със семейството, като не изключва възможността, че може и да помогне в кухнята, като сготви нещо.

"По отношение на Адриана например, към която той има някакви „сърдечни" намерения, нещата са непостоянни - има желание понякога, тръгва с хъс, но ако нещо друго му се изпречи на пътя, зарязва. Аз не съм такъв. Ако се хвана да правя нещо, или съм се разбрал с някого, няма мърдане. Освен това аз съм баща на две деца. Обичам жена си, да прекарвам повече време със семейството си, да готвя. Докато героят ми е хаймана, обича си момиченца", казва Сано, цитиран от Lifestyle.bg

Актьорът доверява още, че идеалът му за жена е неговата Нели.

"Жена ми е абсолютен идеал за женственост и красота. Според мен тя е божествена. Имам си някакви физически изисквания и естетически мироглед, според който всички жени би трябвало да са красиви".