Косъма от „Под прикритие“ вдига сватба. Александър Сано реши най-после да заведе пред олтара дългогодишната си приятелка Нели Атанасова.

Двамата започнаха да се срещат още през 2008 година и оттогава са неразделни. Но въпреки че се харесват още от пръв поглед, им трябва доста време, за да се съберат окончателно.

Когато за първи път го среща Нели е съсипана заради раздялата си с танцьора Айвън. Двамата правят годеж, но после неочаквано се разделят.

Водещата трудно се съвзема след този удар, тъй като преди това тежко преживява убийството на Иво Карамански. Като майка на сина му тя е направо съсипана от смъртта му.

Сано обаче се оказва именно човекът за нея и двамата скоро се събират. Връзката им се развива бурно и двамата стават родители на малката Ава.

През 4-те години откакто са заедно, връзката им претърпява доста върхове и спадове. Година и половина Сашо е напълно безработен след разпадането на групата „Братя Мангасарян“.

Късметът му се усмихва с ролята в „Под прикритие“, която го изстрелва на върха. Днес той е готов за нови проекти и брак с Нели.

„Ще се оженим по дънки. Нашата сватба ще е нестандартна и щура“, категоричен е любимият телевизионен герой, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.